Blog

Ministrul culturii Daniel Barbu, agresat de protestatari

Posted by admin in Blog with Comentariile sunt închise pentru Ministrul culturii Daniel Barbu, agresat de protestatari

, , care participa joi seara, in Club A, in Centrul Vechi al Capitalei, la o dezbatere culturala, a fost huiduit de cateva zeci de fata de proiectul Rosia Montana.

UPDATE ORA 21:45 Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut identificarea persoanelor care l-au pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, si sanctionarea acestora contraventionala sau penala, apreciind ca o astfel de agresiune este inacceptabila si ca, in lipsa unor masuri, tara poate fi cuprinsa de anarhie.

El a precizat, la un post de televiziune, ca a fost informat de catre seful Serviciului de Protectie si Paza (SPP) si reprezentantii Jandarmeriei despre aceasta agresiune si c a discutat imediat cu ministrul, care „este bine”.

Ministrul Daniel Barbu a participat, joi seara, la evenimentul „Cafeneaua critica”, de la ora 19.00, in Club A.

Cateva zeci de manifestanti aflati in local au intrerupt dezbaterea, au desfasurat pancarte, au aruncat cu bancnote false in demnitar si l-au huiduit, intrebandu-l „Cati bani ti-ai luat?” si cerandu-i demisia.

Dezbaterea nu a mai fost reluata, ministrul hotarandu-se sa plece. Afara, protestatarii au blocat drumul autoturismului in care se afla demnitarul.

De asemenea ei au spart luneta masinii, ministrul reusind sa plece datorita interventiei fortelor de ordine.

Comments are closed.